Neslihan mutfakta herzaman ki gibi iş başında😊yeni bir paylaşımla tüm dostlarıma merhaba!
Sizde sıradaki tarifimizi merak edenlerdenseniz okumaya devam edin 👇👇
Bildiğiniz gibi yaz mevsiminin en sulu en lezzetli en mis kokan meyvelerinden biridir şeftali. Ben Şeftaliyi çok severim ayrı bir özelliği de vardır benim için Çünkü;ben çok eskilerde küçükken babamın vardı şeftali ağaçları,daha olgunlaşmadan koparmaya kalkınca seslenirdi babam uzaktan "olgunlaşınca yersiniz"diye hala sesi kulaklarımda çınlar Bu yüzden ne zaman Olgun değil de biraz daha sert bir şeftali yesem hep babamı hatırlarım.
Mutlaka sizin de yediğiniz yada içtiğiniz bir şey de hatırladığınız ve Özlem duyduğunuz bir yakınınız vardır.
Kim olgun şeftali sever bazıları da henüz olgunlaşmamış olanı. reçel yapmak için şeftali lerimizin biraz olgun olmasında fayda var çünkü ne kadar olgun ve tatlı şeftali seçerseniz reçelinize koyacağınız şeker miktarı da o kadar azalır.
Henüz kışlık şeftali reçeli mi yapmadım. Sadece sizlerle paylaşmak için örnek olsun diye bir kilo şeftaliden yarım kavanoz reçel yaptım. Tabii siz ölçüleri şeftali miktarına göre artıracak sınız.
Her zaman söylediğim gibi kışlık reçel yapmak için kavanoz kapaklarını vakumlamalısınız.bunun içinde yeni ve temiz kapaklar kullanmalı reçelinizi sıcakken doldurmalı ve kavanozu sıkıca kapatıp bir gece ters şekilde bekle etmelisiniz.
Tam bir vitamin deposu mutlaka deneyin arkadaşlar çok güzel oluyor🖒GARANTİ
Bildiğiniz gibi yaz mevsiminin en sulu en lezzetli en mis kokan meyvelerinden biridir şeftali. Ben Şeftaliyi çok severim ayrı bir özelliği de vardır benim için Çünkü;ben çok eskilerde küçükken babamın vardı şeftali ağaçları,daha olgunlaşmadan koparmaya kalkınca seslenirdi babam uzaktan "olgunlaşınca yersiniz"diye hala sesi kulaklarımda çınlar Bu yüzden ne zaman Olgun değil de biraz daha sert bir şeftali yesem hep babamı hatırlarım.
Mutlaka sizin de yediğiniz yada içtiğiniz bir şey de hatırladığınız ve Özlem duyduğunuz bir yakınınız vardır.
Kim olgun şeftali sever bazıları da henüz olgunlaşmamış olanı. reçel yapmak için şeftali lerimizin biraz olgun olmasında fayda var çünkü ne kadar olgun ve tatlı şeftali seçerseniz reçelinize koyacağınız şeker miktarı da o kadar azalır.
Henüz kışlık şeftali reçeli mi yapmadım. Sadece sizlerle paylaşmak için örnek olsun diye bir kilo şeftaliden yarım kavanoz reçel yaptım. Tabii siz ölçüleri şeftali miktarına göre artıracak sınız.
Her zaman söylediğim gibi kışlık reçel yapmak için kavanoz kapaklarını vakumlamalısınız.bunun içinde yeni ve temiz kapaklar kullanmalı reçelinizi sıcakken doldurmalı ve kavanozu sıkıca kapatıp bir gece ters şekilde bekle etmelisiniz.
Tam bir vitamin deposu mutlaka deneyin arkadaşlar çok güzel oluyor🖒GARANTİ
Malzemeler;
Bir kilo şeftali
3 su bardağı toz şeker
2 adet limon tuzu
Yapılışı;
Şeftalileri yıkayıp kabuklarını soyuyoruz
gelişigüzel doğruyoruz
tencereye alıp üzerine üç su bardağı toz şeker ilave ediyoruz
ağdalanmaya başladığında son olarak 2 adet limon tuzu ekleyip beş dakika daha kaynatıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz Afiyet olsun
Grand Victoria Casino Hotel - Mapyro
YanıtlaSilFind the best prices on Grand 양산 출장안마 Victoria Casino Hotel 의왕 출장마사지 in Grand 용인 출장샵 Victoria, CA. Search reviews, videos, 전주 출장샵 photos & 성남 출장마사지 cheap rates for Grand Victoria Casino Hotel in